Ufak dokunuşlar mucizeler yaratabilir.

13 Ocak 2016 Çarşamba

Bazlama Pizza




Öğrenciler ve işten geç geldiği halde yemek bekleyen aile bireyleri olanlar bunu hemen denemeli. Bu bir; bazlama pizza! Bazlama Trakya da çok yapılan bir ekmek çeşidi. Tabi biz hazır olanı kullandık çünkü final haftası ve zamanın çoğu sınav çalışmaları ile geçmekte. Bu yüzden en pratik yemekler bu ara mutfakta favori. Marketten bazlamayı al,ikiye böl üzerine ketçap,yağ,salça üçlemesinden sür. Ben Salça değil kahvaltılık acuka kullandım bu üçlemenin üzerine ise peynir, kaşar , sucuk, biber , zeytin Serpiştir ve her türlü yemeği içine sıcacık saran fırın dostumuza emanet et. Sucuklar pişip biberler kendinden vazgeçince işlem Tamam. Afiyet olsun tüm kolaya kaçanlar.

Hiç yorum yok: